15-jarig meisje uit Pattaya bestelt online telefoon, maar krijgt in plaats daarvan een pak Omo

PATTAYA:- Een 15-jarig meisje uit deze kustplaats voelt zich zwaar getild en heeft de oplichting direct al Bij het politiebureau van Pattaya en nam vervolgens contact op met de lokale pers om haar nare ervaring verder te delen.

Zij en haar broer hadden flink gespaard om het bedrag van 6,579 Baht voor de lang gewenste telefoon overgemaakt toen het pakket thuis kregen. Helaas maakte zij niet direct het pakket bij opening open maar pas ’s avonds

Het meisje probeerde gelijk contact op te nemen met de klantenservice van de applicatie, maar die was tijdens de vakantie gesloten.  Het meisje daarom direct aangifte bij de politie van Pattaya.

Het meisje heeft het verhaal met de lokale pers gedeeld als een waarschuwing om uw bestelde waren altijd bij aflevering te inspecteren.  De politie van Pattaya zei dat ze met het slachtoffer samenwerken om haar geld te krijgen en de naam van de gebruikte applicatie hebben achtergehouden in terug van verder onderzoek.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!