Tijdens de Songkran periode gratis MRT-ritten voor de bejaarden in Bangkok

BANGKOK:- Bejaarde mensen ouder dan 60 jaar kunnen tijdens Songkran van 13 tot 15 april gratis van dit openbaar vervoer van de MRT gebruik maken, daar 13 april de Nationale Ouderendag gevierd wordt.

Beide MRT-lijnen, de blauw en de paarse – zijn gratis voor senioren die hun identiteitskaart laten zien bij een loket, alfus de directeur  van de Mass Rapid Transit Authority of Thailand (MRTA), Khun Pakapong Sirikantramas.

De MRTA zei dat reizigers Songkran ook kunnen vieren door water op Boeddha-afbeeldingen te gieten op de meeste stations langs het traject .  Het is passagiers echter niet toegestaan ​​om waterpistolen in het treinsysteem mee te nemen.

Er zullen extra bewakers en honden  worden ingezet om de veiligheid te waarborgen en het verbod op “misbruik” water in het treinsysteem uit te voeren, dit in opdracht van het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA.

“Om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen, moeten alle passagiers van MRT-treinen te allen tijde mondkapjes dragen, een thermische scanner passeren voordat ze het station betreden, zich latwnregistreren op het ThaiChana-platform en worden aangemoedigd om alcoholische handdesinfectiemiddelen te gebruiken voor en na het gebruik van de  treinen,” zo voegde Khun Pakapong toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!