Tijdens de Pinksterdagen Thaise sferen in het Noord-Hollandse Nieuw-Vennep

NIEUW-VENNEP:- Op het Harmonieplein is aankomend Pinksterweekend een Thais festival. Hier kunnen bezoekers weer genieten van sprankelende optredens van 50 Thaise artiesten tijdens het Muziek & Dansfestival. Gert-Jan van den Nieuwendijk en zijn Thaise partner Somkid zijn de organisatoren van dit gratis evenement.

“Vier jaar geleden beleefde ons dorp de primeur met de eerste editie van dit levendige festival, maar de coronapandemie gooide roet in het eten en dwong ons te wachten op betere tijden,” vertelt Gert-Jan. “Ik sta weer te trappelen om samen met mijn vrouw een fantastisch weekend van te maken!”

Musici en dansers van Thaise afkomst uit Nederland, België, Frankrijk en Duitsland zijn aanwezig. Oók zullen er Thaise monniken zijn met een kleine Boeddhistische tempel. Tegen betaling zijn er gerechten verkrijgbaar bij de 40 kraampjes en tenten op het Harmonieplein.

Het festival start zaterdag 27 mei om 10.00 uur en gaat door tot 20.00 uur. Op zondag is iedereen ook welkom op dezelfde tijden.

Olleke Bolleke in Nederland

4 gedachten aan “Tijdens de Pinksterdagen Thaise sferen in het Noord-Hollandse Nieuw-Vennep”

  1. Auke ik krijg via een vriend met Thaise vrouw in whatsapp een bericht door over het Somkido festival in het pinkster weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!