Tijdens de komende “Seven dangerous days” in Thailand wacht u een beloning van 10.000 baht wanneer u verkeersovertredingen van mensen bij de politie meldt

THAILAND:- De Koninklijke Thaise polite heeft een beloning van 10.000 baht voor het publiek in het vooruitzicht gesteld , die verkeersovertreders aan relevante functionarissen tijdens de nieuwjaarsvakantieperiode “Seven Dangerous Days” melden.

Politie-generaal Damrongsak Kittiprafat, het plv.  hoofd van de nationale politie en directeur van het Public Road Racing Suppression Centre, vertelde tegen de verzamelde pers dat er sinds 15 november strengere verkeersregels waren ingevoerd.  In deze periode werden er door het publiek 36 video’s aan de de politie overhandigd die volgens de functionarissen in aanmerking komen om deze “beloning’ te ontvangen.

Overtreders van zes zaken werden tot dusver voor vervolging gebracht en een bedrag van 2.000 baht werd uitgedeeld aan degenen die de clips meldden, aldus de plv. chef.

Bovendien zouden ambtenaren de prijs verhogen tot 10.000 baht voor clips die elke dag worden gerapporteerd over verkeersovertreders tijdens de zeven gevaarlijke dagen op nieuwjaar, van 29 december tot 4 januari.

Wellicht ten overvloede, zo merkt uw nieuwsbeer op, komt niet elke gemelde verkeersovertreding in aanmerking voor dit prijzenfestival, soms wordt een gemelde verkeersovertreding afgewezen en is er niet eens sprake van een poedelprijs.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: TPN News 

2 gedachten aan “Tijdens de komende “Seven dangerous days” in Thailand wacht u een beloning van 10.000 baht wanneer u verkeersovertredingen van mensen bij de politie meldt”

  1. Hoeft de dienstklopper gelukkig niet van zijn stoel af.
    Hadden ze in Nederland ook niet zo een systeem jaartje of 80 geleden?
    Toen kon je ook iemand aangeven, voor 7,50 gulden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!