Grote brand heeft drie magazijnen en zeven pick-up trucks in de wijk Phan Thong van Chonburi in as doen vergaan

CHONBURI:- Een enorme brand heeft gistermorgen drie magazijnen en zeven pick-uptrucks in de wijk Phan Thong totaal verwoest.

De brandweer werd in de vroege morgen op de hoogte gebracht van de brand in een magazijn op Sukhumvit – Phan Thong Road in het Phan Thong-gebied.

De brandweer kwam met zeventien brandweerauto’s aan scheurenom te constateren dat het vuur al hevig om zich heen sloeg.  Na twee uur blussen was het vuur uiteindelijk onder controle.  Er waren geen meldingen van gewonden door de brand.

Echter, drie magazijnen waar plastic schuim was opgeslagen en nog eens zeven pick-up trucks die in de faciliteit geparkeerd stonden, raakten zwaar beschadigd.

Khun Pitan Pinkaew, 33, vertelde tegen “Snelle Jelle, onze razende reporter het volgende: “Ik wachtte om producten op een pick-up truck te laden.  Het vuur begon vanuit een andere pick-uptruck voordat het oversloeg naar de andere voertuigen.  We probeerden het vuur te blussen, maar dat lukte van géén kanten.

De kosten van de schade worden geschat op drie miljoen baht.  De forensische politie van Chonburi zet haar onderzoek echter voort om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: reddingsteam Sawang Uttayan 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!