Tieners opgepakt wegens drugsfeestje in zwembadvilla in Oost-Thailand

BANG SARAY:- De politie van Sattahip deed een inval in een zwembadvilla in Bang Saray, waar acht tieners werden aangetroffen die Ketamine gebruikten en in bezit hadden, een verdovend middel in categorie 2. De tieners werden gearresteerd en naar het politiebureau van Sattahip gebracht voor verdere juridische procedures.

De inval werd uitgevoerd door meer dan twintig politieagenten van het politiebureau van Sattahip en het Narcotics Suppression Bureau, die talloze klachten over een grote groep tieners hadden ontvangen die luide muziek in de woning afspeelde.

In het huis troffen de agenten zes mannen en twee vrouwen aan, tussen de 16 en 18 jaar oud, midden in een levendig feest, genietend van muziek en drugsmisbruik. De agenten namen een hoeveelheid ketamine in beslag, een dissociatief verdovingsmiddel dat vaak wordt gebruikt als recreatieve drug, samen met drugsparafernalia, zoals spuiten, pijpen en weegschalen.

De tieners bekenden dat ze de villa met zwembad hadden gehuurd voor 5.000 baht per nacht, en dat ze de ketamine hadden gekocht bij een dealer in Pattaya. Ze zeiden dat ze de drug gebruikten voor plezier en ontspanning, en dat ze zich niet bewust waren van de juridische gevolgen.

De tieners werden voor verder onderzoek naar het politiebureau van Sattahip gebracht. Ze werden onderworpen aan een medisch onderzoek om de aanwezigheid van gereguleerde stoffen in hun systemen op te sporen. Uit de resultaten bleek dat ze allemaal positief testten op ketamine. 

De tieners werden beschuldigd van drugsmisbruik en bezit van een verdovend middel van categorie 2, waarop een gevangenisstraf van maximaal 10 jaar en een boete van maximaal 200.000 baht staat.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!