Pattaya heeft na nieuwjaar de U-turns op Sukhumvit Road weer geopend

PATTAYA:- Het verkeer in Pattaya kan weer gebruik maken van U-turn’s op Sukhumvit Road, één van de hoofdwegen van de stad, deze waren i.v.m. de nieuwjaarsfestiviteiten afgesloten.

De afdeling verkeerswegen had  besloten om van 30 december tot 2 januari de U-bochttoegang op Sukhumvit Road te blokkeren, als onderdeel van hun maatregelen om de verkeerstoename het hoofd te bieden en de openbare veiligheid te garanderen tijdens het Pattaya Countdown 2024-festival en andere evenementen.

Het stadsbestuur zei dat de sluiting noodzakelijk was om files en ongelukken te voorkomen, aangezien duizenden toeristen naar de stad stroomden om het nieuwe jaar te vieren. Ook werden verkeerspolitie en vrijwilligers ingezet om het verkeer te regelen en automobilisten te assisteren.

Het stadsbestuur waarschuwde voertuiggebruikers echter ook om voorzichtig te rijden en alert te zijn op barrières en blokkades op verschillende bouwplaatsen aan Sukhumvit Road en rond de stad. Het team zei dat de bouwwerkzaamheden deel uitmaakten van het ontwikkelingsplan van de stad en binnenkort voltooid zouden zijn.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!