Tiener crasht met haar motor in geparkeerde auto terwijl ze op haar telefoon aan het koekeloeren was

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Gisteren is een jong meisje (de benaming wicht durf ik ECHT niet meer te gebruiken, na alle ophef van vorige week) met haar motor tegen de achterkant van een personenauto aangereden.

Goh Olleke Bolleke, hoe kon dat nu gebeuren? Nu ze gebruikte haar telefoon tijdens het motorrijden, een tafereel wat ieder van ons, dan ook iedere dag ziet gebeuren, daar over wij ook niet meer van op te kijken….of toch wel?

Hoe het ook zij, het ongeval vond gisteren plaats rond 03:30 uur op Jomtien Second Road in Zuid-Pattaya.

Het 14-jarige ? meisje reed naar huis van en afgeleid door het gesprek van haar verloofde botste ze tegen een geparkeerde auto aan de kant van de weg.  Toen ze crashte, viel de motor op haar been, waardoor ze eronder vast kwam te zitten, vastgeklemd door de versnellingspook.  

Een getuige die het ongeluk midden in de nacht zag gebeuren belde de politie die op hun beurt reddingsdienst belde.  Aangezien het meisje minderjarig is, worden haar persoonsgegevens niet vrijgegeven, maar aangezien ze onder de Thaise wettelijke rijleeftijd is, kunnen er aanklachten tegen haar ouders worden ingediend.  

Reddingswerkers konden de fiets niet van haar gewonde been scheiden zonder speciale reddingsuitrusting te gebruiken. Er werd bevestigd dat de tiener motorrijder matige verwondingen opliep bij de crash.  

Het meisje bleef kalm gedurende de hele beproeving, en trouw spelend op haar mobiele telefoon tijdens de reddingsactie.  Toen haar been werd bevrijd van het motorongeval, werd de tiener voor behandeling naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.


Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!