Het tijdschema voor het sandbox-plan van Phuket is aan het wankelen

~IETS OP LOSSE SCHROEVEN ZETTEN~
(Iets onzeker maken)

PHUKET:- Het ministerie van Toerisme en Sport heroverweegt het schema voor het sandbox-plan op Phuket, aangezien de provincie de nieuwe landelijke verspreiding van Covid19 virus en niet de beschikking krijgt over de noodzakelijke vaccins, welke nodig zijn voor de beoogde groepsimmuniteit.

Volgens de minister van Toerisme en Sport, Khun Phiphat Ratchakitprakarn, zullen ambtenaren van zijn ministerie deze week alle relevante autoriteiten ontmoeten om de heropening van het vakantie-eiland voor buitenlandse vakantiegangers op 1 juli te bespreken.  

De heropening moet mogelijk worden herzien vanwege de nieuwe infecties die elke dag optreden.  Voor de derde golf van het virus had Phuket meer dan 100.000 vaccins veiliggesteld.  

Met nog eens 930.000 vaccins moet 70 procent van de bevolking worden gevaccineerd en moet de groepsimmuniteit tegen juni zijn bereikt.  Khun Phiphat maakt zich zorgen dat het plan zou kunnen haperen als gevolg van de toename van Covid-19-gevallen in veel delen van het land, omdat vaccins ook naar andere provincies zouden moeten worden gedistribueerd.  

Het zou daarnaast moeilijk zijn om een ​​groot bedrag aan één provincie toe te wijzen. 

Het is voor U als gast in Thailand belangrijk om te weten, dat de maatregelen en ontwikkelingen omtrent het Covid19 virus ieder moment (kunnen) veranderen, neem het uw nieuwsbeer niet kwalijk als hij niet op tijd de veranderingen meldt. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!