Thanathorn en zijn burgemeesterskandidaat Bob van Pattaya van de Progressive Movement partij marcheren voor “Pride Pattaya”, gelijkheid en LGBTQ-rechten

PATTAYA:- Khun Thanathorn Juangroongruangkit, de voorzitter van de Progressive Movement Association, en burgemeesterskandidaat van Pattaya, khun Kittisak Ninwattanatochai alias “Bob” introduceerde hun campagne “Pride Pattaya”, gericht op LGTBQ-rechten, terwijl ze langs het strand van Pattaya marcheerden.

Onze razende reporter, “Snelle Jelle” volgde de campagnemars langs Pattaya Beach op de voet. Het doel van de mars, volgens Khun Thanathorn, was om de diversiteit van alle inwoners van Pattaya te vieren onder het concept “Pride Pattaya” – een onderdeel van de hoofdcampagne van de Progressive Movement Association van “Gelijkheid voor iedereen Pattaya”. 

Jelle vertelde dat veel mensen, waaronder LGBTQ-mensen, sommigen van wie werd gezegd dat ze sekswerkers, bankverkopers en barmedewerkers waren, geïnteresseerd waren om mee te doen aan de mars en de kandidaat verwelkomden. De mars eindigde bij de ingang van Walking Street, een totale afstand van 2.7 kilometer.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!