Thaise automobiliste neemt de afslag en komt tussen de rails op het spoortraject Lak Si vast te zitten

BANGKOK:- Een vrouw, die met “hoge snelheid” gereden zou hebben, maakte een verkeerde afslag en belandde gisteren tussen de spoorrails in de wijk Lak Si van Bangkok.

Gelukkig gebruikte geen enkele trein één van de twee sporen op het moment van het incident, op slechts 500 meter van het treinstation van Bang Khen.

Het politiebureau van Thun Song Hong werd direct gealarmeerd toen de Mazda sedan tussen de twee sporen langs Kamphaeng Phet 6 Road belandde.

De onderkant van de auto zat compleet vast op hopen grind tussen de sporen.  De linkervoorband was blijkbaar lekgereden nadat het voertuig op de spoorbouten terechtkwam, óók de motorkap van de auto was beschadigd.

De spoorweg medewerkers hebben een uur lang een sleepwagen moeten gebruiken om de auto los te springen en het voertuig in veiligheid te brengen.

De bestuurster, wiens identiteit werd achtergehouden, vertelde de politie dat ze niet bekend was met het gebied, dus nam ze een verkeerde afslag. De politie heeft haar aan een alcoholtest onderworpen.

De Staatsspoorwegen van Thailand zal eventuele schade controleren voordat zij een aanklacht tegen haar indient voor compensatie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!