Thaise wietverkoper steekt Indiase toerist in de borst bij een verkeersongeval in Pattaya

PATTAYA:- In deze aan de oostkust van Thailand gelegen kustplaats escaleerde een verkeersongeval tot geweld toen een Thaise wietverkoper in botsing kwam met een Indiase toerist, waarbij de toerist pardoes in de borst werd gestoken.

De 25-jarige verkoper, Khun Nonthawat Sritamart, werd gearresteerd door de politie van Pattaya nadat hij de Indiase 25-jarige toerist, geïdentificeerd als Mr. Gulshan, in zijn linkerborst had neergestoken. Het incident vond plaats in Soi Pattaya 16 de wijkgemeente Nongprue.

De politie van Pattaya en de reddingswerkers van Sawang Boriboon kwamen ter plaatse om de gewonde Indiase man te helpen en Nonthawat de boeien om te klikken. De verdachte liep snijwonden op aan zijn rechterhand en blauwe plekken op zijn lichaam. De politie nam een ​​mes in beslag waarvan werd aangenomen dat het het wapen was dat bij de aanval was gebruikt en verleende eerste hulp aan Nonthawat voordat hij hem naar het politiebureau van Pattaya bracht.

Gulshan werd door omstanders naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht voordat de autoriteiten ter plaatse kwamen. Zijn verwondingen waren niet levensbedreigend.

Tijdens het verhoor onthulde Nonthawat dat hij een cannabisverkoper was, die Walking Street van Pattaya zijn broodwinning had.

Hij verklaarde dat zijn voertuig onderweg in botsing was gekomen met dat van Mr. Gulshan, en beide mannen stopten hun voertuigen om de situatie te bespreken, die vervolgens escaleerde tot een fysiek gevecht.

Gulshan zou naar verluidt de bezittingen van Nonthawat te hebben vertrapt tijdens de woordenwisseling op de grond waren gevallen. Als reactie hierop haalde een woedende Nonthawat een mes tevoorschijn, waarvan hij beweerde dat hij het altijd in zijn zak droeg, en stak de buitenlandse toerist in de linkerborst.

Een ooggetuige die door “Snelle Jelle” onze stadsreport werd geïnterviewd, meldde dat de twee mannen hun voertuigen stopten en plotseling midden op de weg elkaar begonnen te meppen. De getuige zag hoe de verdachte werd overmeesterd en zijn toevlucht nam tot het gebruik van een mes om de Indiase man neer te steken. De politie voert momenteel juridische stappen tegen Nonthawat.

Een maand geleden vond er weer een steekincident plaats in Pattaya toen een 38-jarige gehandicapte verkoper, Thotsapon genaamd, op het strand werd vermoord. Thotsapon, die strandmatten verhuurde, werd in de borst en het hoofd gestoken.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!