Thaise vrouwen zoeken naar grootste lul in penispark om te kunnen betasten

KHON KAEN:- Thailand ondergaat weer koelere dagen, en daarmee staat ook het vakantieseizoen voor de deur, waardoor de middenstand het ongetwijfeld drukker gaat krijgen, het Traitep Dream Forest park in deze noordoostelijke provincie probeert een graantje mee te pikken en heeft, zo schrijft het Thaise magazine “Coconuts” de dames uitgenodigd om in hun park de levensgrote penissen te komen knuffelen. Zelf vindt ik de uitnodiging niet kunnen, we leven immers in een gender neutraal tijdperk, zodat ik mij uitgesloten voel, discriminatie van de bovenste plank, dat wil ik even gezegd hebben.

Maar vooralsnog kunnen de vrouwen in de stad Khon Kaen hun liefde voor grote lullen in een opmerkelijk park tonen waar ze grote fallische beelden kunnen omhelzen in de hoop dat ze even begiftigde partners zullen krijgen.

Traitep Dream Forest, gelegen in de wijk Ubonrat van Khon Kaen, herbergt een Thung Krajiew, of Penis Park, waar gigantische penissculpturen uit de grond ontspruiten om lange schaduwen te werpen.

“Welke penis u ook knuffelt, u krijgt een partner van die grootte”, zegt een bord behulpzaam en uitnodigend.

Een screenshot van One 31 Live, een lokaal televisienieuws, toont vrouwen die penisvormige installaties knuffelen in het Traitep Dream Forest.

Er zijn nog steeds aderen van fallusaanbidding, die lang vóór het boeddhisme teruggaat en deel uitmaakt van culturen over de hele wereld, in de animistische tradities van Thailand.  Fallus-figuren zijn te vinden bij heiligdommen in heel Thailand;  een dicht opeengepakte penistuin trok ooit bezoekers achter het voormalige Swissotel Nai Lert Park Hotel in Bangkok.

Het bord van het Khon Kaen-park beschrijft een volksverhaal over een godheid genaamd Lahone die graag mensen seksueel lastig viel en als straf in stukken werd gehakt.  Zijn kostbaarste lid is daarom bedoeld als een minachting.

 “En daarom is zijn penis hier geplaatst om publiekelijk te worden vernederd”, zo vertelde parkeigenaar Tritep Sahakhan aan de journalisten.

Terwijl sommigen de populariteit van het park als obsceen bestempelden, zagen anderen humor.  Sommigen merkten op dat, met alle media-aandacht die het de afgelopen dagen heeft gekregen, het park waarschijnlijk de weg zal gaan van zoals de sexy crêpeverkoopster in Chiang Mai, waar uw nieuwsbeer het enkele weken geleden over had, maar het kan zo zijn dat de conservatieve reactionairen in het land van de Glimlach dit park als verwerpelijk bestempelen.

Één vraag houdt mij nu bezig ….wat vindt u hier nu van.

Olleke Bolleke in Noordoost Thailand

2 gedachten aan “Thaise vrouwen zoeken naar grootste lul in penispark om te kunnen betasten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!