Thaise vrouw slaat haar echtgenoot, een Muay Thai-kampioen van Thailand met kinderbijslag om de oren!

~OP DE GALG SCHIJTEN~
(Nergens bang voor zijn)

BANGKOK:- Een Thaise vrouw die beweert de echtgenote te zijn van de beroemde Muay Thai-bokser Sombat Banchamek alias “Buakaw” heeft gisteren een rechtszaak aangespannen bij de Centrale Jeugd- en Familierechtbank en eiste dat de bokser zijn vijfjarige dochter zou erkennen en hen steun zou bieden.

Khun Anyawee (achternaam achtergehouden), zei dat zij en Sombat sinds 2013 samenwoonden en dat ze twee jaar later zwanger werd. Ze beviel toen van een meisje op 1 december 2015, die de bijnaam Meetang kreeg en Sombat werd vermeld als haar vader in de geboorteakte.

“Sombat was op de hoogte van mijn zwangerschap en was er mee eens tegen om als vader vermeld te worden en het meisje zijn achternaam te laten gebruiken,” zei ze. “In 2016 zijn wij gaan samenwonen, hij is echter zelden thuis en gaat vaak naar toernooien, zowel in Thailand als daarbuiten. “

Ze vertelde dat Khun Sombat nu helemaal niet meer naar huis komt en ook geen geld stuurt ondanks haar herhaalde verzoeken. Ze zei dat ze gedwongen was werk te zoeken terwijl ze het kind alleen moest opvoeden.

“Ik heb de zaak vandaag ingediend, zodat de rechtbank Sombat kan bevelen Meetang te erkennen als zijn wettige dochter met mij als haar wettelijke voogd, en alimentatie te betalen zoals in de wet vermeldt staat,” zo vertelde ze.

De rechtbank heeft op 9 augustus om 9.00 uur een vergadering gepland met beide partijen.

Khun Sombat is een voormalig tweevoudig Omnoi Stadium-kampioen, Thailand-vedergewichtkampioen, tweevoudig K-1 World MAX-kampioen en 2011 & 2012 Thai Fight-toernooikampioen en heeft vele andere onderscheidingen ontvangen. Vanaf 1 augustus 2020 wordt hij door Combat Press gerangschikt als de nummer 10 lichtgewicht kickbokser ter wereld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!