Dit is een veldhospitaal, geen motel, zo beklaagt een Thaise vrouw zich over een andere patiënt

~JE MOET JE BENEN NIET VERDER STEKEN DAN JE BED LANG IS~
(Neem geen onnodig risico)

CHIANG MAI:- Een Thaise vrouw is het internet opgegaan om te klagen over een andere vrouwelijke patiënt die met haar vriend sliep in een veldhospitaal in Chiang Mai, ondanks de zones die de mannelijke en vrouwelijke patiënten daar duidelijk van elkaar scheiden.

De vrouw uitte haar klacht woensdag via de Facebookpagina van CM108.com.

Volgens een foto van de chatbox die op de pagina werd gepubliceerd, zei de klagende vrouw dat ze wilde dat CM108.com ‘haar rechten’ uitsprak in het veldhospitaal.

Ze legde uit dat haar rechten werden geschonden nadat een vrouw in haar vrouwenzone in het veldhospitaal een vriendje had toegelaten zodat ze bij hem kon slapen. Ze beweerde ook dat de vriend van de vriend zijn partner volgde naar de vrouwelijke zone, ondanks een duidelijke scheiding van de zones voor mannelijke en vrouwelijke patiënten.

De klaagster voegde eraan toe dat toen ze het ziekenhuispersoneel hierover informeerde, ze eenvoudigweg voorstelden om naar een ander bed te verhuizen.

“Dit is een veldhospitaal, geen motel”, zo besloot ze.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: CM108.com
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: CM108.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!