Thaise vrouw midden in de nacht in Chonburi van haar bed gelicht voor het kweken van één cannabisplantje

CHONBURI:- Een 56-jarige vrouw werd ’s nachts in politiehechtenis vastgehouden voor het kweken van een cannabisplant in haar appartement in het district Sri Racha, net onder de rook van Pattaya.

Khun Pornpimol Prakobpol werd maandag bij haar thuis gearresteerd door twee politieagenten van het politiebureau van Sri Racha, zei vertelde de 55-jarige echtgenoot van de vrouw, Khun Choo Prakobpol.

Khun Choo, die als verkoper werkt, zei dat zijn vrouw alleen thuis was toen de politie haar meenam.  Volgens de politie maken ze deel uit van een team dat op zoek is naar vermiste motorfietsen.  Agenten ontdekten de cannabisplant in een pot buiten de kamer van het echtpaar .  Vervolgens arresteerden ze khun Pornpimol en namen haar mee naar het politiebureau voor verhoor.

Choo zei dat de plant, ongeveer 30 centimeter hoog, werd gekweekt voor zijn bladeren, die het paar gebruikte om diabetes en hoge bloeddruk te verlichten.

 De politie vroeg hem om minstens 15.000 baht te betalen voor de borg van zijn vrouw.  Omdat hij het geld echter niet bij elkaar kon krijgen, werd zijn vrouw in hechtenis genomen en de nacht van maandag op het station doorgebracht.

Deze zaak loopt nog!

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: Asean Now

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!