Thaise vrouw lijdt aan ernstige allergie na het eten van cannabis soep 

CHONBURI:- Khun Sirichan bestelde een soepje gemaakt van bittere meloen met vulling van varkensgehakt voor haar kind. Bij de aflevering vond ze cannabisbladeren in de soep.  

Dus aten haar man en zij in plaats daarvan de soep en verwachtten geen schadelijk effect van de bladeren, maar de de waarheid was anders, zo schreef de vrouw op social media, ze zou te maken hebben gekregen met een ernstige allergie kreeg na het eten van een bittere meloensoep met cannabisbladeren.

De 27-jarige khun Sirichan Theerawan, woonachtig in Panat Nikom, Chonburi schreef dat ze afgelopen vrijdag een soep van bittere meloen met gehakte varkensvulling voor haar kind besteld had

Twee uur na de maaltijd werd ze duizelig en begon ze te braken.  Vervolgens was zij twee dagen doodziek omdat haar situatie niet verbeterde ging naar het Phanatnikhom-ziekenhuis voor behandeling.  Daar werd bij haar een cannabisallergie vastgesteld.

Ze deelde haar zaak als een waarschuwing dat iemand een ernstige allergie zou kunnen ontwikkelen, terwijl anderen, waaronder haar man, dat niet hadden.

Khun Sirichan schreef dat voedselverkopers klanten moeten informeren over gerechten die cannabis bevatten.  Voor haar geval heeft haar verkoper haar al een terugbetaling gegeven en haar medicijn betaald. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TNA
Content: Olleke Bolleke in Oost- Thailand 
Bron: TNA 

Eén gedachte over “Thaise vrouw lijdt aan ernstige allergie na het eten van cannabis soep ”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!