Thaise vrouw in Noordoost-Thailand krijgt paniek-aanval nadat Isaan-raket op haar gazon terechtkwam

ISAAN:-Een Thaise vrouw in de Isaan-provincie Roi Et  kreeg een paniekaanval nadat een raket van een raketfestival in haar voortuin landde. Haar zoon eiste verantwoording van de betrokken partijen.

De Thaise televisiepresentator Thanasub Ounsuang zoekt gerechtigheid voor zijn familie door het raketincident bij zijn huis in Roi Et op Facebook te delen. Thanasub verklaarde dat een grote raket, die naar verluidt 10 miljoen baht waard zou zijn op gazon landde.

Thanasub onthulde dat zijn familieleden ’s avonds vaak op het gazon zaten. Gelukkig was er niemand toen de raket neerstortte. Hoewel niemand gewond raakte, kreeg zijn moeder een paniekaanval en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Thanasub erkende dat het raketfestival een belangrijke traditie is in Roi Et en andere Isaan-provincies, maar benadrukte dat dit soort incidenten niet mogen gebeuren.

Thanasub dringt er bij zijn volgers en internetgebruikers op aan zijn bericht te delen, omdat hij onzeker blijft over wie de verantwoordelijkheid voor het incident op zich zal nemen.

Tot nu toe hebben de organisatoren van het evenement, de betrokken lokale bevolking en overheidsdiensten het incident nog niet publiekelijk besproken.

Dit is niet het eerste raketgerelateerde incident. In juli vorig jaar viel een raket van een festival in de Isaan-provincie Amnat Charoen op een weg en explodeerde, waarbij drie mensen in het ziekenhuis geraakte.

Een ander raketongeluk vond vorig jaar plaats tijdens een raketfestivalevenement in de provincie Kalasin, toen een grote raket, ter waarde van ongeveer 20 miljoen baht, in de lucht ontplofte en vonken en puin op de deelnemers aan het evenement beneden stortte.

Olleke Bolleke in de Isaan
Bron: facebook Thanasub Ounsuang

Eén gedachte over “Thaise vrouw in Noordoost-Thailand krijgt paniek-aanval nadat Isaan-raket op haar gazon terechtkwam”

  1. Een raket afgeschoten van één of ander festival, ter waarde van 10 of 20 miljoen baht, zou dat niet eerder 10 of 20 duizend zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!