Het grote Internationale “Pride Festival 2024” van Pattaya zal op 22 juni gaan plaatsvinden

PATTAYA:- De stad maakt zich op voor een ander Pride-evenement genaamd het Pattaya International Pride Festival, dat zal plaatsvinden op zaterdag 22 juni 2024. Het evenement wordt georganiseerd door het stadsbestuur van Pattaya in samenwerking met Central Pattana Plc en Central Festival Pattaya.

Relevante functionarissen en organisatoren van evenementen hielden recentelijk een bijeenkomst om de voorbereidingen voor het festival af te ronden.

Volgens de functionarissen zal het Pattaya International Pride Festival 2024 een grote Pride-parade omvatten die begint voor Central Marina, zich een weg baant over het strand en eindigt bij Central Festival Pattaya. 

Om de veiligheid van de deelnemers te garanderen, is de route van de parade van 15.00 uur tot 18.30 uur afgesloten voor verkeer over twee rijstroken.  Pattaya Soi 3 zal van 21 juni 2024 om 23.00 uur tot 22 juni 2024 om 17.00 uur volledig gesloten zijn vanwege de paradevoertuigen.

Ambtenaren bespraken ook de veiligheidsregelingen en de inzet van beveiligingspersoneel op belangrijke evenementenlocaties, met name bij de start- en finishpunten van de parade. 

Het festival heeft tot doel de Pride Month te vieren en gelijkheid te bevorderen door middel van de grote Pride-parade, terwijl ook het toerisme in Pattaya wordt gestimuleerd.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!