Thaise vrouw in Nakhon Ratchasima deed zich voor als een toegewijde monnik en verdient miljoenen baht aan de lokale bevolking.

KORAT:- Een in Thailand bekend persoon, genaamd Mor Pla in Thailand, die bekend staat om het ontmaskeren van nepmonniken en soortgelijke personen, onthulde een nieuw opvallend verhaal.  

Een Thaise vrouw die zich voordeed als monnik verdiende op grove wijze inkomsten van dorpelingen.  Geen enkele officiële sector heeft tot nu toe actie ondernomen, inclusief het National Office of Buddhism (ONAB).  

Mor Pla onthulde aan Khaosod News dat hij een klacht had ontvangen van dorpelingen over een rond de 50-jarige vrouw die zich voordoet als monnik.  De vrouw scheert haar hoofd kaal en draagt ​​een oranje gewaad.  Haar belangrijkste dagelijkse activiteiten zijn het zegenen van dorpelingen die volgens de nepmonnik pech in het leven hebben.

De nepmonnik bevindt zich in het Non Thai District, in de provincie Nakhon Ratchasima.  Een familie nam contact op met Mor Pla met de mededeling dat er een nepmonnik is die eigenlijk een vrouw is die beweert dat ze de geest is van een beroemde Thaise monnik.  

De familie bezocht de vrouw en kreeg te horen dat een persoon in de familie iemand had vermoord en werd achtervolgd door een geest.  

Er zijn veel meer slachtoffers die voor haar claims vielen en grof geld betaalden om gezegend te worden met geluk.  De zoon besloot contact op te nemen met de beroemdheid omdat zijn ouders de beweringen van de nepmonnik nog steeds geloven, ook al hebben ze een kapitaal aan geld en gouden sieraden aan de vrouw betaald.

Een advocaat en zijn vrouw gingen op bezoek bij de nepmonnik en deden zich voor als normale dorpelingen.  De vrouwelijke monnik zou praten met degenen die eruit zagen alsof ze geld hadden en beweerden dat ze pech hadden.  Ze zou dan 10.000 baht vragen in ruil om hen te zegenen met geluk of om hun pech in de toekomst te helpen oplossen.  

De vrouw schijnt dit al zo’n 10 jaar te doen en zou duizenden slachtoffers gemaakt hebben, de vrouw zegt geen spijt van haar daden te hebben.

De ONAB stelt dat het kantoor niets kan doen omdat de vrouw geen monnik is.  Slachtoffers hebben aangifte gedaan bij de Non Sung Police.  Haar belangrijkste slachtoffers zijn ouderen omdat ze sterke overtuigingen hebben die verband houden met culturele factoren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: AmarinTV
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: AmarinTV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!