De kustplaats Pattaya draagt de nutsbedrijven op om sneller te werken om de hangende kabels ondergronds te brengen

PATTAYA:- De gemeente pattaya heeft onlangs een vergadering gehouden waarin de voortgang van het werk om stroom- en elektriciteitsdraden ondergronds te brengen, werd geëvalueerd. De conclusie was, dat er te langzaam werd gewerkt.

Ze drongen er dus bij de aannemers op aan sneller te werken en de trottoirs voor het publiek begaanbaar te maken

Khun Worapoj Pongpalee, een secretaris van burgemeester Sonthaya Kunplome, vertelde vertegenwoordigers van de Provinciale Elektriciteitsautoriteit, National Telecom, de Provinciale Waterleidingsautoriteit en andere groepen die werken aan het kabelgraafproject dat het wegdek snel en niet van lange duur open mag liggen en de trottoirs snel moeten worden gerepareerd, aangezien de wegwerkzaamheden en  opengebroken voetpaden te veel overlast en gevaar geeft, bovendien is het géén fraai gezicht voor zo’n mondaine kustplaats dat Pattaya voor ogen heeft.

Tijdens een bijeenkomst op 25 februari gaf de groep nutsbedrijven stadsambtenaren wel enkele updates over het werk om elektriciteitsleidingen op Second en Third Road en Walking Street te begraven;  communicatielijn begraven op Zuid-, Centraal-, Tweede en Sukhumvit-wegen, waterleidingen bij de kruising Najomtien-Chaiyapruek en wegwerkzaamheden op Second Road.

Na het aanhoren van deze updates, gaf de adviseur van burgemeester die de vergadering voorzat, het duidelijke antwoordt dat in april en mei duidelijke vooruitgang zichtbaar moet zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattayamail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattayamail

Eén gedachte over “De kustplaats Pattaya draagt de nutsbedrijven op om sneller te werken om de hangende kabels ondergronds te brengen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!