Thaise vrouw die bijna een jaar in een appartement in Pattaya door haar werd gegijzeld, springt vanaf de 3e verdieping naar beneden 

PATTAYA:- In deze aan de oostkust van Thailand gelegen badplaats is een 28-jarige vrouw uit een raam op de derde verdieping gesprongen in een poging aan haar vriend te ontsnappen die haar bijna een jaar opgesloten hield.

De vrijwilligers van de Sawang Booriboon stichting reageerden op een melding bij het Naklua Ban Eua-arthorn huisvestingsproject waar de gewonde vrouw de 28 jaar oude khun Saichon werd gevonden.

De vrouw vertelde dat ze bijna een jaar door een ‘vriendje’ in een kamer op de derde verdieping gevangen werd gehouden, maar nu was het moment gekomen dat ze het niet méér aankon en de gewaagde sprong maakte.

De politie vond haar verhaal niet geloofwaardig, hoewel hebben wel toegezegd deze zaak tot de onderste steen uit te zoeken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost -Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!