Er is er één jarig, dat kun je wel zien, dat is Thais restaurant Buddha Garden in Apeldoorn

APELDOORN:- Het Thaise restaurant “Buddha Garden” is de afgelopen jaren binnen en buiten Apeldoorn een begrip geworden voor liefhebbers van de Thaise keuken. Dit restaurant – gevestigd in een monumentale villa in het centrum van Apeldoorn – vierde afgelopen maandag haar 5-jarig bestaan.

Tijd voor een feestje dus!
Voor degenen die nog nooit hebben gegeten bij Buddha Garden: bij dit restaurant kun je heerlijk Thais eten in een geweldige ambiance. Of je nu uitgebreid of snel wilt komen dineren, of de heerlijke gerechten voor thuis wil afhalen; het kan allemaal aan de Hoofdstraat 173. Ook heeft het restaurant één van de groenste terrassen van de stad. Ideaal dus voor zwoele zomermaanden.

Het Thaise restaurant zag het levenslicht op 4 Juli 2017 en viert deze maandag haar vijfde levensjaar. Bij het restaurant ben je al vijf jaar aan het juiste adres voor mooie en klassieke Thaise gerechten. Denk aan culinaire hoogstandjes zoals: Thaise viskoekjes met een frisse dipsaus (Tod Man Plaa) of een romige soep met kokosmelk, citroengras en paddenstoelen (Tom Kha).

Bekijk HIER de volledige menukaart.

Het team van Buddha Garden wil het vijfjarig bestaan natuurlijk niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Daarom organiseert het restaurant een exclusief 5-jaar-feestje voor hun vaste gasten en het voltallige team. De keuken serveert gratis Thaise hapjes en gerechten. Een DJ zorgt voor muzikale omlijsting van deze bijzondere mijlpaal. Cocktails, lekker eten en muziek om het succes van Buddha Garden te vieren met iedereen die het restaurant de laatste jaren heeft gemaakt tot wat het is.

Reserveren en bestellen
Trek gekregen na het lezen van dit artikel? Logisch! Je bent meer dan welkom om binnenkort langs te komen. Van te voren reserveren doe je hier. Afhalen kan overigens ook (mét 10 procent korting!), van te voren bestellen doe je telefonisch via 055-312 49 91. 

Namens Buddha Garden: graag tot snel!

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Buddha Garden
Content: Olleke Bolleke in Apeldoorn
Bron: indebuurt.nl/apeldoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!