Thaise vrouw bevalt in een 7/Eleven winkel in Samut Prakan en noemt haar baby “Seven”

SAMUT PRAKAN:- In de centraal gelegen provincie is een Thaise vrouw in een 7/Eleven winkel bevallen van een baby, die zij spontaan de naam “Seven” gaf. 

De vrouw was met haar man in de winkel aan het winkelen voor artikelen om te gebruiken tijdens de bevalling en wilde na het winkelen doorrijden naar het ziekenhuis.

“Vadertje tijd” tikte door, en kwam niet op tijd in het ziekenhuis aan en begon om hulp van de medewerkers in de winkel te schreeuwen. Na de bevalling wist ze meteen hoe de baby zou gaan heten.

De lokale politie in  Samut Prakan, de dorpshoofden, het lokale reddingsteam en aanverwante officieren waren op het moment van de bevalling aan het werk bij een Songkran-controlepost. 

De controlepost bevond zich in een lokaal PTT-tankstation.  Een medewerker van de winkel rende naar de controlepost en vertelde hen dat een vrouw in de winkel aan het bevallen was.  

De ambtenaren snelde naar de winkel en vonden de vrouw liggend voor de kassa.  De 26-jarige kersverse moeder lag tegen een plank met een huilende baby boy in de arm.  Het team heeft haar snel geholpen en eerste hulp verleend.  Een ambulance van de Phra Samut Chedi werd verwittigd en kwam de vrouw en haar baby ophalen.

 De man verklaarde dat dit hun tweede kindje was.  Ze hadden besloten om nog wat spullen voor de bevalling te kopen. Terwijl ze de winkel binnenliep, brak het water van de vrouw en kreeg ze plotseling pijn.  Ze viel op de grond en floep daar was “Baby Boy”

De vader verklaarde naderhand : “Ik wist niet wat ik moest doen en riep de medewerkers naar binnen om hulp.  Een van hen ging het de ambtenaren vertellen.  Ik ben dankbaar voor iedereen die heeft geholpen en bij de geboorte van “Seven”.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: KhaoSod 
Content:  Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: KhaoSod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!