Thaise vrouw aan een ziekenhuisbed in Pattaya vastgeketend na haar man met een slagersmes in mootjes te hebben gehakt

~NIEUWSFLITS ~

PATTAYA:- Een vrouwelijke verdachte die naar verluidt haar man met een slagersmes in Pattaya in mootjes heeft gehakt, zit nu aan haar bed vastgeketend in een ziekenhuis in Chonburi.

De politie van Pattaya werd gisteren (4 mei) na middernacht op de hoogte gebracht van het incident in een huis in een particuliere woonwijk in Banglamung.

De politie, hulpverleners en “Snelle Jelle”, onze plaatselijke reporter arriveerden bij het huis en vonden het naakte lichaam van Khun Burin Bamrungphon alias ‘Geng’  23 jaar oud, in de badkamer.

De man had steek en snijwonden op zijn gezicht, nek en borst.  De badkamer zat onder het bloed van het slachtoffer, volgens degenen die een kijken op de plaats van de misdaad hadden genomen.

De verdachte, de 24-jarige vrouw van khun Burin, Khun  Aranya Sermsap alias “Bow” zou tegen haar vader vertelt hebben dat zijn haar man vermoord had, wat leidde tot haar arrestatie gistermiddag.

De politie vertelde dat het stel al drie jaar samen was.  Ze hebben een zoon van anderhalf jaar en een dochter van drie maanden.  Volgens de politie verblijven de kinderen momenteel bij familie.

Nadat de politie getuigen en haar familieleden had ondervraagd, was hun de mening toegedaan dat de verdachte misschien jaloers was op haar man en vermoedde dat hij haar bedroog, hoewel dit tot nu toe nog steeds niet bewezen is.

De verdachte zit nu in hechtenis en staat onder politiebewaking in een plaatselijk ziekenhuis omdat ze verwondingen heeft opgelopen tijdens de aanval op haar man.  

De politie zet haar onderzoek voort voor verdere juridische stappen.  De verdachte mocht niet met de pers spreken en gaf geen verklaring af aan de media.  Het is niet bekend of ze op dit moment een advocaat heeft.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron 
Illustraties: Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!