Thaise man claimt één miljoen baht verloren te hebben toen zijn auto in brand vloog in Pattaya, hij was naar verluidt op weg naar de bank

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een miljoen baht in contanten, of omgerekend ruim € 26.000.- ging in vlammen op nadat een personenauto in Pattaya in brand vloog terwijl de automobilist op weg was naar de bank.

De brandweer van Pattaya werd gisteren om 12.30 uur op de hoogte gebracht van het ongeval.  op Sukhumvit Road in Zuid-Pattaya, tegenover de Makro.

De brandweerlieden kwam met een brandweerwagen met “Snelle Jelle” onze plaatselijke reporter in hun gevolg, ter plaatse om te ontdekken dat Nissan Teana flink in de hens stond.

Het duurde meer dan tien minuten om de brand onder controle te krijgen en het voertuig was total loss, zoals te zien is op de onderstaande afbeelding.

De 24-jarige chauffeur, kun  Jirayus Amnuayborisut, vertelde tegen Jelle: “Ik was op weg naar de bank om een ​​aanbetaling te doen.  Er kwam zwarte rook onder de motorkap vandaan, toen ik uitstapte om te kijken wat er gaande was, sloegen de vlammen onder de motorkap uit.”

 “Ik probeerde mijn tas met één miljoen baht en een mobiele telefoon te pakken, maar het was te laat, zo beweerde de 24-jarige pechvogel.

De forensische politie van Chonburi zet haar onderzoek voort om de oorzaak van de brand te vinden en heeft de verklaringen van Jirayus over het verlies van een miljoen baht aan contant geld in de brand niet bevestigd of ontkend. 

Khun Jirayus liet in het midden of het geld verzekerd was……of niet!

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron 
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!