Thaise vriendin en Ducati vermiste Duitser stuit op onaangename verrassing bij terugkeer

PATTAYA:- Het Thaise “Sanook” berichtte over de ongelukkige ervaring van een Duitse toerist in Pattaya, die zijn Thaise vriendin Fah wilde verrassen met een onaangekondigd bezoek en in plaats daarvan zelf verrast werd – maar daar allesbehalve blij van werd.

Toen hij zijn appartement op Soi Rajchawaroon op de Pratumnak-heuvel bereikte, was er geen spoor van liefje Fah, noch van zijn Ducati-motorfiets, inclusief zijn kentekenbewijs méér te bekennen. In plaats daarvan wachtte hem een ​​catastrofale puinhoop in zijn appartement: gebruikte en ongebruikte condooms, glijmiddel en herenboxershorts lagen overal door het appartement verspreid. De kluis van het appartement was opengebroken en twee gouden ringen waren verdwenen.

 De 41-jarige Duitse man wendde zich tot de media en huurde een tolk in in de hoop zijn vermiste Ducati, nummerplaat 2 n (gor ngor) 7551 te vinden. Daarnaast wordt een beloning van 10.000 baht aangeboden

Hij vertelde dat hij “Fah” online had ontmoet en dat ze voor het uitbreken van de pandemie samen in het appartement woonden. Hij verbleef regelmatig drie maanden in Thailand en Duitsland en nam zelfs een keer “Fah” mee naar zijn thuisland. 

Omdat de pandemie zijn regelmatige bezoeken had weggevaagd, wilde hij haar een grote verrassing geven en reisde op 30 mei 2022 naar Pattaya.  

Nadat de man luitenant-kolonel Saijai Khamjanla van de politie Pattaya op de hoogte van het incident had gesteld, nam hij contact op met haar familie, die zeiden dat ze in misschien in Surin zou zijn. De Ducati zou bij haar oudere broer in Chanthaburi.  Zij beloofde toen dat de dure motor  op 1 juni 2022 teruggebracht zou worden. Omdat dit echter niet gebeurde, diende de Duitser klacht in tegen zijn vriendin, van wie tot op heden geen spoor te bekennen is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Sanook News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!