De Tawaen Beach op Koh Larn krijgt een nieuwe pier en een ziekenboeg 

PATTAYA:- Volgens de plv. staatssecretaris van Pattaya zal de renovatie van de Tawaen-pier op Koh Larn in 2023 worden voltooid. 

De voortgang van de bouw van het Tawaen Beach Kantoor, waar in de nabije toekomst de ambtenaren van de gemeente Pattaya zullen worden gehuisvest die verantwoordelijk zijn voor Koh Larn, is 90 procent. 

De renovatie van de Tawen Pier is één van de “Neo Koh Larn”-projecten die verband houden met de Eastern Economic Corridor (EEC) om Koh Larn te ontwikkelen tot een toeristisch centrum. 

De renovatie omvat een brugfundering, loopbrug, dak en andere constructies. De plv. secretaris van de gemeente Pattaya, Khun Kiattisak Sriwongchai, deelde de pers mee dat de bouw van het 775 m² grote, drie verdiepingen tellende Tawaen Beach kantoor, dienst zal doen als werkplek voor ambtenaren van Pattaya City en ook een ziekenboeg voor toeristen zal huisvesten, dat reeds voor 90 procent voltooid is. Het medisch centrum zou aanwezig zijn om eerste hulp te verlenen aan gewonde toeristen voordat ze naar een ziekenhuis op het vasteland worden gebracht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!