Thaise voetbalbond krijgt boete van 2.4 miljoen baht nadat voetbalfans fakkels afvuurden bij Beach Soccer Cup in Pattaya

PATTAYA:- De Thaise voetbalassociatie, het FA, krijgt een boete van 2.4 miljoen baht gepresenteerd nadat voetbalfans fakkels hadden afgestoken bij een strandvoetbaltoernooi in Pattaya.

De  Aziatische voetbal confederatie, het AFC, heeft de FA een boete opgelegd van 70,000 dollar, ofwel 2.4 miljoen baht. Een groep voetbalfans overtrad de regels door vuurwerk en vuurpijlen af ​​te steken tijdens strandvoetbalwedstrijden in maart van dit jaar, georganiseerd door Thailand op Pattaya Beach. 

De lijst met overtredingen staat hieronder vermeld.

  • De eerste keer in de wedstrijd tussen Thailand en Saoedi-Arabië op 16 maart bedroeg een boete van 15,000 dollar.
  • Tweede keer in de wedstrijd tussen Thailand en Afghanistan op 18 maart bedroeg een boete van 15,000 dollar.
  • Derde keer in de wedstrijd tussen Thailand en Bahrein op 20 maart bedroeg  een boete van 25,000 dollar
  • De vierde keer in de wedstrijd tussen Thailand en United Arab Immigrates op 22 maart bedroeg een boete van 15,000 dollar.

Khun Adisak Benjasiriwan, de president van de FA en de president van strandvoetbal, zei tegen de pers: “Voetbalfans zouden zich meer zorgen moeten maken over het volgen van de regels. Elke keer dat er regels worden overtreden, heeft dat consequenties voor Thailand. 

We hebben onze ernstige bezorgdheid geuit over deze schendingen. Het is mogelijk dat we in de toekomst geen dergelijke games meer mogen hosten vanwege het aanstootgevende gedrag van sommige fans. Voetbalfans moeten begrijpen en beseffen hoeveel schade ze hebben toegebracht aan de toekomst van deze sport”

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!