Thaise piloot ontmoet president Biden tijdens diploma-uitreiking

COLORADO:- De Thaise cadet Krittawata Su-Uthai pas afgestudeerd aan de United States Air Force Academy, hij was een van de 921 afgestudeerden van de academie dit jaar, slechts 12 van hen zijn buitenlanders. President Joe Biden de ceremonie zat afgelopen donderdag deze ceremonie voor.

Nadat zijn naam was aangekondigd tijdens de diploma-uitreiking, zwaaide Krittawata met de Thaise vlag voordat hij het podium betrad om president Biden de hand te schudden, niet lang daarna, zal Joe over een zandzakje struikelen.

Brokkenpiloot Joe Biden zat deze luchtvaart ceremonie voor.

De ceremonie werd afgesloten met The Thunderbirds, een bekend Air Demonstration Squadron van de Amerikaanse luchtmacht, die een luchtgroet brachten aan de afgestudeerden boven Falcon Stadium in de staat Colorado, waar de ceremonie plaatsvond.

De 24-jarige Thaise afgestudeerde piloot behaalde een diploma in computer- en cyberwetenschappen aan de academie.

Hij was lid van de zweefvliegenclub van de school en werd gekozen als instructeur om andere junior studenten te leren zweefvliegtuigen te besturen. Khun Krittawata was ook geselecteerd om te dienen als Squadron 1 Commander en de Honor Officer toen hij in zijn vierde studiejaar zat.

De afgestudeerde Thaise piloot kon zich inschrijven op de academie omdat deze aanbood om één student per jaar van de Royal Thai Air Force te nemen.

Verschillende prominente militaire leiders in de VS zijn afgestudeerd aan de academie, waaronder generaal Charles Quinton Brown van de Amerikaanse luchtmacht.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!