Thaise vissers door de politie van Myanmar aangehouden en gearresteerd 

RANONG:- Twee Thaise mannen zijn tijdens het vissen in de buurt van Koh Son in de wateren van Myanmar door de politie van Myanmar gearresteerd, zo liet het Regionaql Maritiem Handhaving Commandocentrum van Thailand weten.

Het zou gaan om de 53-jarige Khun Suden Da-oad, en de 44-jarige Khun Harone Da-ani. Beiden komen uit het dorp Koh Sinhai, Moo 4, in tambon Pak Nam in het district Muang, in de provincie Ranong.

Het dorpshoofd van Koh Sinhaige wist te melden dat de twee mannen in hun boot in de buurt van Koh Son in de provincie Kawthaung in Myanmar aan het vissen waren.

Een politieboot van Myanmar loste een waarschuwingsschot en hield hen en hun boot vast.

Kapitein Phetcharat Thienchan, adjunct-directeur van Thai-MECC Regio 3, had officieren aangewezen om contact op te nemen met het gezamenlijke Thailand-Myanmar grenscoördinatiecomité en hun vrijlating te vragen.

In de verklaring staat dat de autoriteiten van Myanmar ermee hebben ingestemd om de twee mannen weer vrij te laten, maar wanneer dat zou gebeuren is vooralsnog onbekend.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Achadthaya Chuenniran 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!