Thaise vader installeert een beveiligingscamera in zoons kamer om te dwingen te stoppen met gamen.

THAILAND:- Een vader installeerde een beveiligingscamera in de kamer van zijn 16-jarige zoon nadat hij hem ’s nachts had betrapt op gamen.  De zoon was daar totaal niet mee eens en besloot om zijn vader aan de schandpaal te nagelen door een foto van de camera in zijn slaapkamer online te plaatsen.  

Het mag duidelijk zijn dat de vader hem niet vertrouwt een beveiligingscamera in zijn persoonlijke slaapkamer te installeren.  

De zoon zegt op zijn beurt goede cijfers op school te behalen en vraagt ​​zich af of wat de vader ertoe bracht om zo’n rigoreuze maatregel te nemen. 

Het bericht is geplaatst op Reddit, een populaire discussiewebsite waar mensen van over de hele wereld vragen over elk onderwerp bespreken of beantwoorden.  Nadat hij de zoon ’s nachts had zien gamen, besloot de vader dat de juiste straf was om de camera te installeren.

De zoon postte: “Voor degenen die denken dat ze geen privacy hebben, ik heb een beveiligingscamera in mijn kamer en mijn broer heeft er ook een”.  Netizens mengden zich snel in het gesprek en wilden meer weten over de situatie.  De jongen legde verder uit dat zijn vader hem ’s nachts betrapte op het spelen op de PS4 van zijn broer.  Hij had net 3 uur gestudeerd en vond dat gamen niet ongepast was.  Maar toen zijn vader hem betrapte op gamen, probeerde hij zijn redenen uit te leggen, maar de vader wilde niet luisteren.

Bovendien gelooft de vader dat zijn zoon elke avond stiekem spelletjes speelt.  Toen zag zijn vader hem gamen op zijn verjaardag.  Twee dagen later werd er een beveiligingscamera in zijn kamer geïnstalleerd.  De camera legt vrijwel alle hoeken in zijn kamer vast.  Er is helemaal geen ruimte voor privacy en hij wordt elke seconde in de kamer opgenomen.  

De jongen vindt dit nog oneerlijker aangezien hij een van de beste leerlingen van zijn school is.  Gamen heeft geen invloed op zijn rol als zoon, maar zijn vader zal hier geen rekening mee houden.  De meeste netizens geloven dat de vader de limiet heeft overschreden.  Terwijl sommigen geloven dat de zoon niet alle details vertelt en er meer aan de hand moet zijn.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!