Thaise vader geeft 600.000 donaties uit aan alcohol, slaat zijn vrouw, en doet één poging tot verkrachting.

CHONBURI:- In deze province heeft een triest verhaal plaatsgevonden nadat een videoclip viraal ging van een klein meisje dat ​​in een restaurant om soep vroeg. De videoclip toonde één klein meisje van 6 jaar  dat om gratis soep vroeg en zei dat het voor haar familie was om met rijst te eten.  De  videoclip ging viraal, waarbij vele Thaise burgers wilden helpen en brachten samen meer dan 600.000 Baht op.  

De waarheid achter dit schreiende verhaal werd onthuld met het gegeven dat de vader het geld aan alcohol heeft uitgegeven, zijn vrouw heeft geslagen en geprobeerd heeft een buurvrouw te verkrachten.  Het meisje is 6 jaar en vraagt ​​regelmatig gratis soep bij een lokaal restaurant.  Op de vraag wie haar had gezegd om de soep te komen vragen, antwoordde het meisje, dat het haar moeder was.

Het team Khaosod News ging op zoek naar het huis en troffen een optrek aan, dat eruitzag als een kleine schuur met nauwelijks meubels erin.  Khun Sanit, de 38-jarige moeder van een 6-jarige die in klas 1 studeert aan de Nong Tamlung Temple School, vertelde dat ze haar dochtertje bijna elke dag vraagt om voor gratis soep te bedelen .  Dit is hun dagelijkse maaltijd van soep en rijst voor het gezin bestaande uit 5 familieleden. Sanit de moeder vertelde dat de vader werkt en 500 baht per dag verdient, maar hij niet elke dag werkt. De afgelopen maanden is er helemaal niet gewerkt.  De familie vraagt ​​vaak geld van anderen en leeft van de gratis soep.

Khun Sukon Sawansaksin, het hoofd van het stadsdistrict van Chonburi en aanverwante functionarissen, bezochten de familie op 1 april 2022. Ambtenaren gaven de familie voedsel en water.  Het gezin ontving 632.338 baht van medelevende internetters.  De moeder verklaarde dat haar man haar regelmatig slaat,  De politie heeft de zwaar drinkende vader, Khun Pornprom gearresteerd.

Een buurvrouw beweerde dat Pornprom heeft geprobeerd haar te verkrachten, maar ze slaagde erin hem af te weren en kreeg hulp van anderen.  Ambtenaren zullen nu tussenbeide komen om het geld te helpen beheren, zodat het voor het juiste doel kan worden gebruikt.  Het resterende geld zal worden gebruikt voor dagelijkse uitgaven en onderwijsgelden voor de 3 kinderen in het gezin.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!