Thaise TikTok-ster op de luchthaven van Singapore aangehouden vanwege een enorme som contant geld

SINGAPORE:- Een Thaise TikTok-ster is op een luchthaven in Singapore in de problemen gekomen omdat hij niet kon verklaren hoe verklaren waar zijn enorme hoeveelheid contant geld afkomstig van was. De ster, wiens TikTok-naam Khun Sungstarwin is, heeft 2,4 miljoen volgers op TikTok en twee miljoen abonnees op YouTube.

Khun Sungstarwin werd op Changi Airport vastgehouden voor het vervoeren van 610.000 baht of 23.254 Singaporese dollar.

De sociale media-sensatie zei dat hij niet op de hoogte was van de wet van Singapore op het aannemen van contant geld in en uit het land.  De wet vereist dat je een formulier invult om het binnengebrachte bedrag aan te geven.

Khun Sungstarwin beweerde dat hij van plan was het geld te gebruiken voor een grap met zijn vrienden.  Hij zei dat hij had aangeboden om Thaise baht in te wisselen voor Singaporese dollars.  Hij was van plan het geld van zijn vrienden achter te houden totdat ze Singapore bereikten, en hen dan een hogere wisselkoers voor het geld zouden geven.

Maar nadat zijn vliegtuig in Singapore was geland, leidde een immigratiebeambte hem naar een apart gebied voor verhoor.  Gelukkig werd Sungstarwin vrijgelaten en ging vervolgde hij zijn weg.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: mustsharenews 
Content: Olleke Bolleke in China 
Bron: mustsharenews.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!