Burgemeester van Pattaya kondigt vaste prijzen en wettelijke verkoopuren voor de services op het strand aan

PATTAYA:- De burgemeester van Pattaya, Poramase Ngampiches, heeft vaste prijzen en wettelijke verkoopuren voor services op de gemeentelijke stranden aangekondigd. De burgemeester heeft alle strandverkopers in de stadsgrenzen van Pattaya opgedragen zich strikt aan deze prijzen te houden voor de volgende diensten:

Normale strandstoelen – niet meer dan 50 baht per dag

Ligstoelen neerleggen – niet meer dan 100 baht per dag

Kleine zwemband- niet meer dan 50 baht per dag

Grote zwemband- niet meer dan 100 baht per dag

Daarnaast bepaalde de burgemeester de officiële openingstijden voor strandstoelverkopers, die van maandag tot en met donderdag van 6 uur tot 8 uur zijn en op vrijdag tot en met zondag van 6 uur tot 9 uur en op speciale feestdagen. 

Tijdens aankomende evenementen, zoals het Pattaya Fireworks Festival of Loy Krathong, mogen de verkopers werken van 6:10 tot middernacht.

Ten slotte vroeg burgemeester Poramase aan de verkopers om beleefd te zijn, het strand schoon te houden en een goede eerste indruk te maken bij bezoekers om een ​​goed toeristisch imago voor Pattaya te behouden.

Strandverkopers werden eerder bevolen om hun diensten officieel om 6 uur op te schorten, maar recentelijk is het aantal klanten tijdens de avonduren toegenomen, wat ertoe heeft geleid dat verkopers maandenlang hebben verzocht om de wettelijke wijziging van de openingstijden. De leveranciers hadden eerder tijdelijke goedkeuring voor langere openingstijden ontvangen, maar dit wordt nu permanent.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!