Terminal 21 Pattaya introduceert nieuwe elektrische kartbaan

PATTAYA:- Winkelcentrum Terminal 21 Pattaya nodigt iedereen uit om hun nieuwe aanwinst te komen bekijken, de E Go-Kart Track – die u of uw kinderen zeker het beste vroem vroem gevoel zal geven.

De E Go-Kartbaan is een buitenracebaan die een veilige en opwindende manier biedt om te genieten van de spanning van klassieke kartraces. Uitgerust met ultramoderne elektrische karts, biedt de baan een veilige en milieuvriendelijke manier om te racen tegen vrienden en familieleden, of om te zien hoe uw kinderen het spannendste avontuur van hun leven verkennen in de veiligste omgeving.

Gelegen op de Mini Runway van Terminal 21 Pattaya, heeft de baan tot doel een ongeëvenaarde ervaring te bieden met een speciale baan die is ontworpen met uitdagende bochten en bochten die je rijvaardigheid zeker op de proef zullen stellen. 

Warm weer? Maak u geen zorgen, want de racebaan is omgeven met kokospalmen die voldoende schaduw geven en ook nog eens een tropisch tintje aan racebaan geven.

De spannende E Go-Kartbaan biedt al het bovenstaande plezier tegen zeer speciale prijzen op dit moment voor slechts 300 baht voor maximale snelheidstickets voor kinderen (normaal gesproken 350 baht) en voor 350 baht voor reguliere maximale snelheidstickets (normaal gesproken 400 baht).

De baan is elke dag van 11.00 tot 22:00 uur geopend, zodat u of uw kids kunnen racen en die scherpe bochten, bochten of dalen maken zoveel u wilt gedurende acht minuten per ronde.

Opmerking: kinderen moeten een lengte van 110 cm of meer hebben om deel te nemen aan de race.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!