Thaise stiefvader en moeder in Bangkok beschuldigd van het folteren van een 6-jarige jongetje

BANGKOK:- Een verschrikkelijk geval over kindermishandeling in Bangkok kwam aan het licht nadat er een bericht op de website van Esor Khayee Khao verscheen, waarin vermeld werd dat een misbruikte zesjarige jongen maandenlang gemolesteerd werd, totdat het jong bijna dood was.

Er werd beweerd dat de jongen niet alleen gewelddadig werd aangevallen, maar ook onder water werd vastgehouden en gedwongen om zijn eigen uitwerpselen en urine op te eten.

De stiefvader van het kind, een 28-jarige Thaise man, en zijn 23-jarige moeder werden geïnterviewd door de politiechef van Suthisan, kolonel Phuris Jintranon.

Beiden werden beschuldigd van het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel door middel van marteling, de moeder ontkende de beschuldigingen.

Kolonel Phuris zei dat de zesjarige jongen tussen juli en september werd aangevallen in een condominium in de wijk Ratchadaphisek van Din Daeng in de Thaise hoofdstad.

Een buurman hoorde geschreeuw en confronteerde de ouders, die zeiden dat het niets aan de hand was en dat er géén reden voor de stief ouders was om het kind aan de buurman te laten zien.

Maar toen het stel naar buiten ging, zag de buurman dat de jongen twee blauwe ogen had.  Hij werd twee weken in het ziekenhuis opgenomen nadat bleek dat hij 4 gebroken ribben, een ernstige leverruptuur en een gebroken schedel had, zo meldde de redactie van Daily News.

De jongen werd onder de hoede van andere familieleden geplaatst – de stiefvader en moeder verdwenen naar Phuket en lieten de jongen achter, ze zijn opgespoord en moeten voor de rechtbank verschijnen.

 De stiefvader zei dat de aanvallen gebeurden omdat de jongen stout was en niet naar hem wilde luisteren. Onderwijl bestaat er nog een andere zorg….: het stel heeft een dochtertje van negen maanden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!