Thaise Soldaat valt naar verluidt buren aan na burengerucht

NONTHABURI:-Een soldaat in de provincie Nonthaburi, in centraal Thailand, zou zijn buren hebben aangevallen omdat de buurman langdurig met de claxon van de motor getoeterd hebben om zijn vrouw te laten weten dat hij thuis was.  

De slachtoffers, de 39-jarige Piamsuk Bunruang en de 42-jarige Alisa Choksinsombun hebben gisteren na de aanslag aangifte gedaan bij de politie.  De Thaise krant Sanook News schrijft dat de soldaat de man heeft geslagen en de vrouw tijdens de aanval getracht heeft te wurgen. Beelden van het incident zouden de soldaat zouden zijn vastgelegd die het paar aanviel.

Op de beelden van het incident is te zien hoe Piamsuk bij een poort staat te praten met een andere man.  Dan komt er een man in een geel shirt naast het huis tevoorschijn, loopt naar Piamsuk en slaat hem in zijn gezicht.  Piamsuk viel toen op de grond.  De in het geel hemd geklede aanvaller probeerde vervolgens de poort te openen, maar ontdekte dat deze op slot was.  Dus de aanvaller klom in plaats daarvan door de poort.  Alisa stormde toen het huis uit om de man te stoppen, die haar vervolgens wurgde en tegen het hek duwde.

Een andere buurman was getuige van het gewelddadig tafereel en rende er naar toe om in te grijpen.  Piamsuk slaagde er rond deze tijd ook in om op te staan ​​en probeerde de aanvaller die hem sloeg opnieuw te paaien.  De aanvaller klom vervolgens weer over het hek en voegde zich bij een kleine groep mensen.

Khun Piamsuk denkt dat het incident is ontstaan ​​omdat hij toeterde op zijn motor en de soldaat had geschreeuwd na het getoeter om te vragen wat het geluid was.  Piamsuk zegt dat hij gewoonlijk toetert op de motor om zijn vrouw te laten weten dat hij naar huis is teruggekeerd en dat zijn vrouw nu het avondeten kan regelen.  Hij zegt dat hij nooit ruzie heeft gehad met deze buurman voordat hij in het gezicht werd geslagen, maar zegt dat ze eerder in der minne hebben gepraat en elkaar zelfs begroetten zoals buren doen. 

Onlangs, in een ander communicatie-incident dat misging, zou een man een andere man hebben vermoord nadat het slachtoffer hem te lang aanstaarde.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!