Thaise rent na een kop-staart botsing naakt over de Sukhumvit Road in Chonburi

CHONBURI:- Het verkeer op Sukhumvit road in Chonburi  werd raakte gistermorgen ernstig gestremd nadat een vrouw naakt over de weg rende. Rond 7.00 uur arriveerden agenten van het politiebureau van Saensuk en reddingswerkers ter plaatse nadat het incident werd gemeld.

De naakte vrouw was behoorlijk over haar toeren en schreeuwde de mensen om van haar weg te blijven en beweerde dat ze met Covid19 virus besmet was.

De vrouw werd geïdentificeerd als een lokale inwoner van het district Mueang waar het incident plaatsvond.  De 58-jarige vrouw zou op dat moment “ontoerekeningsvatbaar” zijn, zodat de politie in eerste instantie niet durfde in te grijpen

Een getuige van het ongeval beschreef wat er gebeurde, hoewel de getuigenis van de eerste persoon weinig deed om het incident minder bizar te maken.  De getuige zei dat het incident begon met een kop-staartbotsing op de Sukhumvit-toen een pick-uptruck en een sedan met elkaar in botsing kwamen, hoewel niet werd aangegeven wie de veroorzaker was van dit ongeluk. Maar de vrouw kwam opgewonden en schijnbaar naakt uit de personenauto gestapt.

Het is op dit moment onzeker of de vrouw volledig naakt aan het rijden was of dat ze haar kleren direct na – of dat ze deze om de een of andere reden vanwege het auto-ongeluk heeft uitgetrokken.

De vrouw leek door het ongeval op de vlucht te zijn geslagen en werd woedend, rende naakt over straat, schreeuwend en schreeuwend naar mensen.  Het kostte politie en reddingswerkers ongeveer een uur om de vrouw in hechtenis te nemen.  De politie en reddingsdienst moest een volledige PBM-uitrusting aantrekken om de strijdlustige vrouw te pakken te krijgen, nadat ze beweerde Covid19 te hebben.

De naakte vrouw werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht om haar toestand vast te stellen en haar te testen op Covid-19.  Ondertussen wordt er contact opgenomen met haar familieleden om inzicht te krijgen of de vrouw een voorgeschiedenis of achtergrond heeft van psychische problemen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: siamrath
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: siamrath.co.th

Eén gedachte over “Thaise rent na een kop-staart botsing naakt over de Sukhumvit Road in Chonburi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!