Amazing Thai Festival in Laakdal ten voordele van Bamboo School Thailand


LAAKDAL:- Amazing Thai Festival in Laakdal biedt een unieke Thaise ervaring ten voordele van Bamboo School Thailand.  ‘Na groot succes in de Kempen de voorbije jaren komt het Amazing Thai Festival terug naar Laakdal.

Evenement locatie Domein De Vesten en touroperator UniTrips sloegen 3 jaar geleden de handen in elkaar met de opstart van VZW Mahanakhon.

Het Amazing Thai Festival biedt een onderdompeling in de Thaise cultuur waarbij 60 food stalletjes de heerlijkste streetfood klaarmaken en Thaise danseressen en live-band zorgen voor een leuke ambiance.

Bezoekers kunnen verder genieten van een officieel Thai Box gala, deugddoende massages en spannende tuk tuk ritjes. Een deel van de opbrengsten gaat naar de Bamboo School Thailand.

Touroperator UniTrips en Domein De Vesten organiseren voor het derde jaar op rij het Amazing Thai Festival. Dit jaar zal het festival plaatsvinden op zaterdag 11 en zondag 12 september op het terrein achter Domein De Vesten.

Het Amazing Thai Festival is een uniek evenement dat haar bezoekers onderdompelt in de authentiek Thaise cultuur.

Met meer dan 60 standhouders die verschillende Thaise delicatessen aanbieden, is Amazing Thai Festival een unieke ervaring voor iedereen die van lekker eten houdt.

Naast de Thaise Keuken is ook een podium aanwezig op het evenement. Hier wordt doorheen het weekend Thaise dans gebracht als ook Thaise muziek gespeeld door een live-band.

Vanaf dit jaar is er ook een cocktailbar aanwezig gelegen aan een strand, waar er ook op zaterdag 11 september een afterparty ” One night in Bangkok” zal plaatsvinden.

Na een lange dag vertoeven op het evenement, kan men genieten van een deugddoende Thaise massage. Daarnaast nemen clubs van over heel Vlaanderen deel aan het officieel erkend Muay Thai toernooi te midden van het Thai Festival.

Het evenement zal doorgaan volgens de Covid-Safe regels.

Bezoekers hebben een Covid-Safe bewijs nodig om toegang te krijgen tot het festival.

Op deze manier kan iedereen genieten van het festival, al het lekkers en de vriendschap zonder mondmasker en zonder social distancing.Online reserveren is noodzakelijk als u erbij wilt zijn. Dat kan via deze link:

www.eventbrite.be/e/amazing-thai-festival-kempen-2021-tickets-163969799083

Olleke Bolleke in België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!