Fataal ongeval afgelopen zaterdag in Bangkok leidt tot politieonderzoek naar het gebruik van containers tijdens demonstraties

BANGKOK:- De politie van Bangkok heroverweegt het gebruik van zeecontainers om anti-regeringsdemonstranten te blokkeren na een dodelijk verkeersongeval afgelopen zaterdagavond.  Een motorrijder kwam om het leven toen hij met zijn motor tegen één van de containers op Samsen Road reed.

Generaal Piya Tavichai, adjunct-commissaris van de grootstedelijke politie, vertelde tegen de media dat de politie nog wacht op een autopsierapport, maar voegt daaraan toe dat het gebruik van containers om wegen te blokkeren zal moeten worden herzien na het ongeluk.

Volgens reddingswerkers was de motorrijder, geïdentificeerd als Khun Noppawait na Ratchasima, 50 jaar oud, nog bij bewustzijn en kon hij reageren op vragen toen de politie ter plaatse kwam. Ze zeiden dat het slachtoffer uiteindelijk stierf aan de verwondingen die hij bij het ongeval had opgelopen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Hilight Kapook
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: hilight.kapook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!