Thaise reisorganisaties vertrouwen op vaccinatietoerisme

~WIE HET BREED HEEFT, LAAT HET BREED HANGEN~
(Iemand die veel geld heeft kan veel geld uitgeven) 

BANGKOK:- De Thaise reisagentschappen willen vakantiegangers uit naburige landen vakantiepakketten voor vaccintoerisme in Thailand aanbieden zodra particuliere ziekenhuizen vaccins hebben.  

Khun Chotechuang Soorangura, algemeen directeur van NS Travel and Tours, zei dat de ongelijkheid in de distributie van vaccins en de trage levering de virusuitbraken in de buurlanden kunnen verergeren, vooral nu India lijdt onder een nieuwe golf en niet in staat is om zich aan te sluiten bij Myanmar zoals gepland.  

Zelfs als de vaccins voor particuliere ziekenhuizen pas in oktober arriveerden, zouden toeristen uit de hogere klasse uit Myanmar en Laos in Thailand kunnen worden gevaccineerd.  

De belangrijkste factor voor toeristen is de quarantainetijd in Thailand en deze moet minder dan zeven dagen zijn.  

Mr. Luzi Matzig, algemeen directeur van VIP Jets, een aanbieder van privéjets, meldt dat zijn bedrijf drie boekingen heeft ontvangen voor privévluchten vanuit Thailand.  De passagiers wilden zich laten vaccineren in Dubai, twee daarvan zijn expats.  Een enkele vlucht in een privéjet naar Dubai kost 2,6 tot 4 miljoen baht.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Div. Thaise media 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!