De grote vaccinatiecampagne begint op 7 juni in 76 Thaise provincies

~BREAKING NIEUWS~

BANGKOK:- Het Thaise ministerie van Volksgezondheid heeft laten weten dat het vanaf 7 juni beginnen met massale vaccinatie in 76 provincies.  Volgens staatssecretaris dr.  Kiattiphum Wongrajit, wil ministerie dat de vaccins worden toegewezen aan de lokale gezondheidsafdelingen in overeenstemming met het staatscentrum voor Covid-19 Situation Administration (CCSA).  

De Comités voor Overdraagbare Ziekten in elke provincie zijn verantwoordelijk voor het toedienen van massale vaccinaties, het registreren van de resultaten van operaties en het uitreiken van vaccinatiecertificaten aan alle mensen die al twee vaccinaties hebben gekregen.  

Dr. Grandpas Karnkawinpong, directeur van het Department of Disease Control, zei dat de CCSA tegen september van dit jaar ongeveer 50 miljoen mensen wil vaccineren.  Hij bevestigde dat er voor iedereen genoeg vaccin was.  Zowel AstraZeneca- als Sinovac-vaccins kunnen worden gegeven aan mensen van 18 jaar en ouder.  De vaccins zouden wekelijks in plaats van maandelijks aan elke provincie worden geleverd. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!