De werkzaamheden van de hogesnelheidstreinverbinding naar Rayong veroorzaken wat overlast

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De spoorbrug in Oost Pattaya welke vorige week werd gesloten, doordat de start van de hogesnelheidstreinverbinding tussen drie grote luchthavens is begonnen, zal op 5 juni heropend worden.

Niet alle Soi Nernplubwan-rijstroken die de parallelle spoorlijn kruisen, gaan op 5 juni weer open, omdat de provinciale elektriciteitsautoriteit energiesystemen installeert om de hogesnelheidslijn te ondersteunen.  Het viaduct zou echter op 10 juni volledig begaanbaar moeten zijn, kondigde het nutsbedrijf in mei aan.

Het brugproject is het eerste ongerief van werk aan de 3,6 miljard baht hogesnelheidslijn die de internationale luchthavens Suvarnabhumi en Don Muang met de luchthaven U-Tapao-Rayong-Pattaya zal verbinden.

De bouw, onder leiding van de Italian Thai Development Co., begon op 1 april en zal naar verwachting op 31 augustus 2025 zijn voltooid.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail

Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!