Thaise regering biedt de helpende hand waar nodig, aan senioren in Saraburi

~EEN PAAR MENSEN OPTROMMELEN~
(Een paar mensen laten komen)

SARABURI:- Enkele medewerkers, die verbonden zijn aan uitkeringsprogramma van de staat ‘Rao Chana’ (We Win) trokken er in het Don Phut-district van Saraburi op uit om senioren te helpen zich te registreren voor uitkeringen in het kader van het ‘Rao Chana’.Thaise regering biedt waar nodig de helpende hand aan senioren in Saraburi.

Het hoofd van het district, Khun Puttapong Suriyasing zei dat de eerste focus van de ambtenaren was om een ​​85-jarige, gedeeltelijk verlamde vrouw te helpen die haar nationale identiteitskaart had verloren.  Ze woont blijkbaar alleen en heeft haar huis al 16 jaar niet verlaten.

“De ambtenaren droegen de vrouw naar het Don Phut District Kantoor om een ​​nieuw identiteitsbewijs aan te maken, waarna ze werd geholpen om zich in te schrijven voor uitkeringen in het kader van de Rao Chana-regeling”, zei hij, eraan toevoegend dat veel senioren in zijn gebied op dezelfde  manier geholpen zouden worden .

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Don Phut District Office
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Don Phut District Office

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!