Thaise professor waarschuwt voor de gevaren van de heropening van Phuket

~VROEG RIJP, VROEG ROT~
(Snel succes wordt vaak gevolgd door een even snelle afgang)

PHUKET:- De heropening van het vakantie-eiland Phuket voor toerisme volgens de sandbox-regeling vanaf 1 juli, is volgens de menu g van Prof. Dr.  Prasit Watanapa, decaan van de medische faculteit van Mahidol University, kwetsbaar voor de verspreiding van gemuteerde Covid-19-varianten.  

“Ik denk dat het te vroeg is om het land open te stellen voor buitenlandse toeristen, omdat de vaccins die ter beschikking zijn gesteld aan de lokale bevolking niet kunnen beschermen tegen elke variant van het virus”, zo waarschuwde professor Prasit streng en alomvattend genoeg om het virus in te dammen mocht er een nieuwe golf uitbreken. 

De decaan wijst naar het VK, waar de regering het land heeft geopend en het besmettingspercentage is gestegen omdat er nieuwe virusvarianten in het land zijn ontdekt

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!