De kustplaats Pattaya heeft uit eigen zak 100.000 Sinopharm vaccins bij het CRA besteld

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Volgens burgemeester Sonthaya Khunpluem van de kustplaats Pattaya heeft het stadsbestuur 100.000 vaccins van het merk Sinopharm bij de Chulabhorn Royal Academy (CRA) besteld.

De gemeenteraad heeft al 8,8 miljoen baht goedgekeurd voor het medicijn en de CRA heeft de prijs van het Sinopharm-vaccin vastgesteld op 888 baht per vaccin.  

Het vaccin zal naar verwachting worden gegeven aan 50.000 mensen met een verblijfsregistratie in Pattaya.  Sonthaya voegde eraan toe dat de bevolking ongeveer 120.000 is, van wie 80.000 ouder dan 19 jaar.  

Sommigen zijn al ingeënt tegen Covid-19 met behulp van vaccins die door de overheid beschikbaar zijn gesteld.  Mensen uit andere provincies die in Pattaya wonen en werken, moeten worden ingeënt met door de overheid goedgekeurde medicijnen.  

Terwijl Pattaya wacht tot het vaccin door de CRA wordt afgeleverd, is de stad van plan ervoor te zorgen dat mensen zich inschrijven voor de vaccinaties, zowel online als via formulieren die onder verschillende gemeenschappen worden verspreid, zo vertelde burgemeester Sonthaya.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: the Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!