Thaise privéziekenhuizen wachten met smart op het Moderna-vaccin uit de VS

~GEDULD, EN GRAS ZAL MELK WORDEN~
(Geduldig zijn geeft vaak een goed resultaat)

BANGKOK:- Dr. Chalerm Harnphanich, zijnde de CEO van Bangkok Chain Hospital (BCH) en voorzitter van de vereniging, zei dat de vereniging wachtte op de prijs van het vaccin en het importschema van Zuellig Pharma dat Moderna in Thailand vertegenwoordigt.

De Thaise associatie van privé ziekenhuizen kan daarom de start van de Covid19 vaccinaties met het Moderna-vaccin niet bekend maken, omdat ze wachten op de details over de beschikbare hoeveelheid en het tijdstip van import uit de Verenigde Staten.

Hij verwacht dat de Overheid Farmaceutische Organisatie deze week de prijs inclusief logistiek zou ronden.  Het zouden de kosten zijn die GPO zou betalen aan de dealer van het Moderna-vaccin.  GPO zou deze week de prijs van het Moderna-vaccin afronden dat het aan particuliere ziekenhuizen zou verkopen, aldus  Dr. Chalerm.

Hij vertelde ook dat Zuellig Pharma zou proberen om over een paar dagen de minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten te ontmoeten, die dan even in Thailand verblijft.  Hij is van  plan om de aanschaf te bespreken van het Moderna-vaccin dat voor distributie in Thailand beschikbaar is.

De Thaise associatie van privé ziekenhuizen moeten dus nog even wat geduld betrachten omtrent de hoeveelheid van het Moderna-vaccin en het tijdstip van de eerste partij van zijn import uit Zuellig Pharma, aldus Dr. Chalerm. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock

Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: TNA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!