Thaise premier dringt er bij het publiek op aan om onder preventieve maatregelen veilig met Covid19 Coronavirus  te leven

BANGKOK:- De premier van Thailand, khun Prayut Chan-O-Cha dringt er bij het publiek op aan om een ​​nieuwe manier van veilig leven met het Covid19 Coronavirus te begrijpen, zo verklaarde de woordvoerder van de regering gisteren tegen het vallen van de avond.

Khun Thanakorn Wangboonkongchana, sprak namens de premier en vertelde dat de premier erg waakzaam was geweest over de binnenlandse situatie van Covid19 in Thailand en alle gerelateerde afdelingen had opgedragen de infectiesituatie nauwlettend in de gaten te houden nadat het aantal dagelijkse infecties gedurende drie opeenvolgende dagen meer dan tienduizend heeft bereikt.

Het ministerie van Volksgezondheid herinnerde het publiek eraan dat hoewel de Omicron-variant zich snel verspreidde, de symptomen niet ernstiger waren dan de Delta-variant, zoals blijkt uit het stabiele aantal sterfgevallen en kritieke patiënten, en dat de overgrote meerderheid van de gevallen mild of asymptomatisch was. 

Het volksgezondheidssysteem zou de situatie nog steeds onder controle kunnen houden en medische hulp kunnen bieden aan patiënten met ernstige aandoeningen. Patiënten zonder symptomen of lichte symptomen kregen thuisisolatie en behandelingen.

De premier gaf vervolgens de regering de opdracht om een ​​publiek begrip te creëren dat mensen onder strikte preventieve maatregelen allemaal veilig met Covid-19 kunnen leven. Hij verzekerde ook dat er tijdens de volgende CCSA-bijeenkomst (het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, een evaluatie van de huidige preventieve maatregelen, inclusief de versoepeling van de maatregelen, zou plaatsvinden om mensen te helpen zo snel mogelijk normaal te leven.

Deze bijeenkomst zou al aan het eind deze week gepland zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Diverse Thaise kranten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!