Thaise passagier tijdens de vlucht naar Bangkok aan Covid19 verschijnselen overleden

SAMUT PRAKAN:- Passagiers op de vlucht naar Bangkok ontdekten dat het enige wat onaangenaamer is dan een onhandelbare passagier een dode passagier is.  Een 71-jarige Thaise man stierf tijdens een vlucht toen een vliegtuig van Saoedi-Arabië naar Suvarnabhumi AirPort nabij Bangkok vloog.  Testen toonden aan dat de man op het moment van zijn overlijden besmet was met Covid19.

Er is tot nu toe weinig informatie vrijgegeven over het incident dat gisteren plaatsvond.  Zijn exacte doodsoorzaak werd niet bevestigd, evenmin als de details van de vlucht.  Zowel Thai Airways als Saudia (voorheen Saudi Arabian Airlines) vliegen naar Suvarnabhumi Airport vanuit zowel Riyadh als Jeddah. 

De 71-jarige man stierf op een bepaald moment tijdens de vlucht.  Toen het vliegtuig in Bangkok landde, stapten reddingswerkers van de Ruamkatanyu Foundation in het vliegtuig om te proberen zijn lichaam snel te verwijderen.  Ze dienden uit voorzorg antigeen-testkit toe om hem op Covid te testen en de resultaten waren positief.

De ambtenaren haalden van alles uit de kast om het lichaam zo snel en veilig mogelijk uit het vliegtuig te krijgen, aangezien vermoedelijk geschrokken en ongemakkelijke passagiers aan boord zaten te wachten.  De vlucht had een tussenstop in Bangkok maar ging ook door naar een verdere bestemming, dus de afhandeling van de overleden man moest snel worden uitgevoerd.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: The Thaiger

Eén gedachte over “Thaise passagier tijdens de vlucht naar Bangkok aan Covid19 verschijnselen overleden”

  1. Wat een poppenkast met dat , Thaise passagier tijdens de vlucht naar Bangkok aan Covid19 verschijnselen overleden en dan vervolgens ga je verder , Zijn exacte doodsoorzaak werd niet bevestigd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!